Rye bread = Pain de seigle. : P29-5-032-003-1988-PDF
"This specification applies to rye bread made from a combination of rye flour and wheat flour. It is intended to be used by food services in procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841291&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
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Titre | Rye bread = Pain de seigle. |
Variante du titre | Pain de seigle |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.3-88 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
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Note(s) | "April 1988." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1988, 2014, 2020. |
Description | [6], 3 p. |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.060 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Wheat Purchasing Standards |