Pork cuts / prepared by the Canadian General Standards Board. : P29-5-032-050-1992E-PDF
"This specification applies to fresh and frozen pork carcass (sides), and cuts such as primals, subprimals, roasts and portion control cuts. It is primarily intended to be used by food services in procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841655&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
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Titre | Pork cuts / prepared by the Canadian General Standards Board. |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.50-92 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
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Note(s) | "November 1992." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Issued also in French under title: Coupes de porc. Text in English, withdrawal in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1992, 2014, 2020. |
Description | [6], 11 p. : ill. |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.120 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Hogs Meat Standards |
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