Smoked ham / prepared by the Canadian General Standards Board. : P29-5-032-063-1991E-PDF

"This specification applies to ham that has been cured and smoked or fully cooked and smoked. The ham is supplied skinless and boneless or shankless as specified. This specification is mainly intended to be used by food services in procurement of food"--Scope.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841745&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Smoked ham / prepared by the Canadian General Standards Board.
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.63-91
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "January 1991."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Issued also in French under title: Jambon fumé.
Text in English, withdrawal in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1991, 2014, 2020.
Description [6], 3 p.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-063-1991E-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.120.10
Édition Withdrawn
Descripteurs Hogs
Meat
Standards
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