Fresh, chilled or frozen fish and fish products / prepared by the Canadian General Standards Board. : P29-5-032-141-1991E-PDF
"This specification gives requirements for fresh, chilled or frozen fish including lobster, crab and squid. It also includes processed products thereof such as dressed fish, fillets, steaks, fish sticks or portions, that may be raw, cooked and/or breaded, and imitation crab meat produced from surimi. This specification is intended to be used by food services in procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841793&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
---|---|
Titre | Fresh, chilled or frozen fish and fish products / prepared by the Canadian General Standards Board. |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.141-91 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
|
Note(s) | "December 1991." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Issued also in French under title: Poisson et produits du poisson frais, réfrigérés ou congelés. Text in English, withdrawal in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1991, 2014, 2020. |
Description | [6], 6, A3 p. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.120.30 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Fish Purchasing Standards |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :