Dehydrated vegetables = Légumes déshydratés. : P29-5-032-252-1989-PDF

"This specification applies to properly peeled and trimmed vegetables from which the greater portion of the moisture has been removed by controlled conditions of the air flow, temperature and humidity for preservation of the vegetables. It is mainly intended to be used by food services in the procurement of food"--Scope.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841866&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Dehydrated vegetables = Légumes déshydratés.
Variante du titre Légumes déshydratés
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.252-89
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue Bilingue-[Anglais | Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "June 1989."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Text in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020.
Description [6], 4 p.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-252-1989-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.230
Édition Withdrawn
Descripteurs Vegetables
Purchasing
Standards
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