Dehydrated vegetables = Légumes déshydratés. : P29-5-032-252-1989-PDF
"This specification applies to properly peeled and trimmed vegetables from which the greater portion of the moisture has been removed by controlled conditions of the air flow, temperature and humidity for preservation of the vegetables. It is mainly intended to be used by food services in the procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841866&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
---|---|
Titre | Dehydrated vegetables = Légumes déshydratés. |
Variante du titre | Légumes déshydratés |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.252-89 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
|
Note(s) | "June 1989." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020. |
Description | [6], 4 p. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.230 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Vegetables Purchasing Standards |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :