Taste and odour in drinking water . : En13-3/6-2005E-PDF
"lt is important to pay attention to odour outbreaks because they can provide important clues about the health and safety of our water supplies. Short-term, they can signal treatment malfunction or chemical/biologicaI hazards in the raw water. Long-term, they can provide an early warning of the decline in freshwater resources increasingly stressed by human activity"--p. [1].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.845092&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Environment Canada. National Water Research Institute. |
---|---|
Titre | Taste and odour in drinking water . |
Titre de la série | Fact sheet series |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Autres formats offerts | Papier-[Anglais | Français] |
Note(s) | Caption title. Digitized edition from print [produced by Environment and Climate Change Canada]. Issued also in French under title: Goût et odeur de l'eau potable. Issued also in print format. |
Information sur la publication | [Ottawa] : National Water Research Institute, Environment Canada, [2005]. |
Description | [3] p. : col. ill. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Aquatic ecosystems Water quality Drinking water |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :