Sodium reduction in processed foods in Canada : an evaluation of progress toward voluntary targets from 2012 to 2016. : H164-228/2018E-PDF
"In 2012, Health Canada published voluntary targets for reducing sodium in processed food by the end of 2016. The targets were developed through consultation with the food industry, health sector and research experts. The targets were designed to encourage gradual reductions, while still maintaining food safety, quality, and consumer acceptance. This document is Health Canada’s 2017 evaluation report on the food industry's efforts to meet the sodium reduction targets”--Provided by publisher.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.849709&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Canada. |
---|---|
Titre | Sodium reduction in processed foods in Canada : an evaluation of progress toward voluntary targets from 2012 to 2016. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Réduction de la teneur en sodium dans les aliments transformés au Canada : une évaluation des progrès effectués à l’égard des objectifs volontaires entre 2012 et 2016. Cover title. "Publication date: January 2018." Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Health Canada, 2018. |
Description | 51 p. : col. ill. |
ISBN | 978-0-660-24469-3 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | 170385 |
Descripteurs | Food processing Guidelines Compliance Assessment |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :