Exporting food : a step-by-step guide. : A104-138/2017E-PDF

"To export food, you generally need: a compliant food product; preventive food safety controls in place; traceability procedures for your food; a valid CFIA export licence or registration, if applicable; and documentation of all relevant export information. This guide outlines the considerations and overall process to export food from Canada to help you comply with requirements in the acts and regulations for your products"--Introd., p. [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.850487&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Exporting food : a step-by-step guide.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Exportation d'aliments: un guide par étapes.
Caption title.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, [2017]
Description 9 p.
Numéro de catalogue
  • A104-138/2017E-PDF
Descripteurs Food
Exports
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :