Canada's dietary guidelines for health professionals and policy makers . : H164-231/2019E-PDF
"Canada’s Dietary Guidelines set out Health Canada’s guidelines and considerations on healthy eating. The objectives of the guidelines are to promote healthy eating and overall nutritional well-being, and support improvements to the Canadian food environment"--p. 1.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.852216&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Canada. |
---|---|
Titre | Canada's dietary guidelines for health professionals and policy makers . |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Lignes directrices canadiennes en matière d'alimentation à l'intention des professionnels de la santé et des responsables des politiques. Cover title. Issued also in HTML format. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Health Canada, 2019. |
Description | 55 p. |
ISBN | 978-0-660-25310-7 |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Guidelines Nutrition |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :