Your preventive control plan : keeping food safe. : A104-147/1-2018E-PDF
"The Safe Food for Canadians Regulations (SFCR) require that certain food businesses prepare, keep, maintain and implement a written preventive control plan (PCP) to demonstrate how hazards and risks to food are addressed. This infographic contains guidance to help you determine if you need a written PCP, and if so, how to prepare and implement one"--Provided by publisher.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859147&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency. |
---|---|
Titre | Your preventive control plan : keeping food safe. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Votre plan de contrôle préventif : comment préserver la salubrité des aliments. Caption title. At head of title: Industry resource. Issued also in HTML format. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, [2018] |
Description | [1] p. : col. ill. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Agri-food industry Food safety |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :