Your preventive control plan : keeping food safe. : A104-147/1-2018E-PDF

"The Safe Food for Canadians Regulations (SFCR) require that certain food businesses prepare, keep, maintain and implement a written preventive control plan (PCP) to demonstrate how hazards and risks to food are addressed. This infographic contains guidance to help you determine if you need a written PCP, and if so, how to prepare and implement one"--Provided by publisher.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859147&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Your preventive control plan : keeping food safe.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Votre plan de contrôle préventif : comment préserver la salubrité des aliments.
Caption title.
At head of title: Industry resource.
Issued also in HTML format.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, [2018]
Description [1] p. : col. ill.
Numéro de catalogue
  • A104-147/1-2018E-PDF
Descripteurs Agri-food industry
Food safety
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :