The slaughtering and meat packing industries . : CS32-221E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.866097&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Dominion Bureau of Statistics. |
---|---|
Titre | The slaughtering and meat packing industries . |
Type de publication | Série |
Langue | [Anglais] |
Fait suite à | The slaughtering & meat packing and sausage & sausage casings, Canada ; Began with 1931; ceased with 1951. |
Suivi de | Slaughtering and meat processors ; Began with 1960; ceased with 1980. |
Format | Électronique |
Note(s) | Digitized edition from print [produced by Statistics Canada]. Title from cover. "Including 1. The slaughtering and meat packing industry, 2. The sausage and sausage casings industry, 3. The animal oils and fats industry". Issues for 1952-1957 called also v. 2, pt. III-B-1. Issued 1957-1959 by Industry and Merchandising Division. |
Information sur la publication | Ottawa : Dominion Bureau of Statistics, Industry and Merchandising Division, Animal Products Section, 1954-1961. |
Chronologie | Began with 1952; ceased with 1959. |
Périodicité | Annual |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food processing Meat |
Numéros | 1959 Cliquer pour agrandir1958 Cliquer pour agrandir1957 Cliquer pour agrandir1956 Cliquer pour agrandir1955 Cliquer pour agrandir1954 Cliquer pour agrandir1953 Cliquer pour agrandir1952 Cliquer pour agrandir |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :