The slaughtering and meat packing industries . : CS32-221E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.866097&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Dominion Bureau of Statistics.
Titre The slaughtering and meat packing industries .
Type de publication Série
Langue [Anglais]
Fait suite à The slaughtering & meat packing and sausage & sausage casings, Canada ; Began with 1931; ceased with 1951.
Suivi de Slaughtering and meat processors ; Began with 1960; ceased with 1980.
Format Électronique
Note(s) Digitized edition from print [produced by Statistics Canada].
Title from cover.
"Including 1. The slaughtering and meat packing industry, 2. The sausage and sausage casings industry, 3. The animal oils and fats industry".
Issues for 1952-1957 called also v. 2, pt. III-B-1.
Issued 1957-1959 by Industry and Merchandising Division.
Information sur la publication Ottawa : Dominion Bureau of Statistics, Industry and Merchandising Division, Animal Products Section, 1954-1961.
Chronologie Began with 1952; ceased with 1959.
Périodicité Annual
Numéro de catalogue
  • CS32-221E-PDF
Descripteurs Food processing
Meat
Numéros
Cliquez ici pour agrandir le tout
1959 Cliquer pour agrandir
1958 Cliquer pour agrandir
1957 Cliquer pour agrandir
1956 Cliquer pour agrandir
1955 Cliquer pour agrandir
1954 Cliquer pour agrandir
1953 Cliquer pour agrandir
1952 Cliquer pour agrandir
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :