Enumeration and identification of meat spoilage bacteria / C.O. Gill and G.G. Greer. : A54-8/1993-8E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.901646&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture Canada. Research Branch, issuing body. |
---|---|
Titre | Enumeration and identification of meat spoilage bacteria / C.O. Gill and G.G. Greer. |
Titre de la série | Technical bulletin ; 1993-8E |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada]. "Lacombe technical bulletin, no. 6." Includes bibliographical references (pages 23-24). Includes summary in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Research Branch, Agriculture Canada, 1993. ©1993 |
Auteur / Contributeur | Gill, C. O., author. |
Description | 1 online resource (24 pages). |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Bacterial growth. Meat -- Quality. Bactéries -- Croissance. Viande -- Qualité. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :