Canned fruits and vegetables for variety in everyday meals / Edith L. Elliot. : A63-1/10-1936E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.904087&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture, issuing body. |
---|---|
Titre | Canned fruits and vegetables for variety in everyday meals / Edith L. Elliot. |
Titre de la série | Household bulletin ; 10 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Publication 536, issued August 1936." "Reprint pamphlet 113." Cover title Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada]. Issued also in French under title: Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes. |
Information sur la publication | Ottawa : Fruit Branch, Department of Agriculture, August 1936. |
Auteur / Contributeur | Elliot, Edith L., author. |
Description | 1 online resource (12 pages). |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Canned fruit -- Canada. Canned vegetables -- Canada. |