Bacterial pathogens in chocolate-based confectionaries - April 1, 2016 to March 31, 2018 : food microbiology - targeted surveys - final report. : A104-232/2019E-PDF

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publications.gc.ca/pub?id=9.905317&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Bacterial pathogens in chocolate-based confectionaries - April 1, 2016 to March 31, 2018 : food microbiology - targeted surveys - final report.
Variante du titre Food microbiology - targeted surveys - final report
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Bactéries pathogènes dans les confiseries à base de chocolat – 1 avril 2016 au 31 mars 2018 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Issued also in HTML format.
Includes bibliographical references (page 9).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2019]
Description 1 online resource (9 pages)
Numéro de catalogue
  • A104-232/2019E-PDF
Descripteurs Chocolate candy -- Canada.
Pathogenic bacteria -- Canada.
Food contamination -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
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