Bacterial pathogens in chocolate-based confectionaries - April 1, 2016 to March 31, 2018 : food microbiology - targeted surveys - final report. : A104-232/2019E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.905317&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
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Titre | Bacterial pathogens in chocolate-based confectionaries - April 1, 2016 to March 31, 2018 : food microbiology - targeted surveys - final report. |
Variante du titre | Food microbiology - targeted surveys - final report |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Bactéries pathogènes dans les confiseries à base de chocolat – 1 avril 2016 au 31 mars 2018 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final. Issued also in HTML format. Includes bibliographical references (page 9). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2019] |
Description | 1 online resource (9 pages) |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Chocolate candy -- Canada. Pathogenic bacteria -- Canada. Food contamination -- Canada. Food adulteration and inspection -- Canada. |
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