Meat and bone by-products : meat meal and meat scrap, tankage, bone meal, blood meal, fish meal : an investigation towards the establishment of standards / by Frank T. Shutt and S.N. Hamilton. : A12-2/49-1925E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.905493&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture, issuing body. |
---|---|
Titre | Meat and bone by-products : meat meal and meat scrap, tankage, bone meal, blood meal, fish meal : an investigation towards the establishment of standards / by Frank T. Shutt and S.N. Hamilton. |
Titre de la série | Bulletin, New series ; no. 49 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from cover. Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada]. Issued also in French under title: Sous-produits de viande et d'os : farine de viande, déchets de viande, déchets d'abattoir, poudre d'os, sang desséché, farine de poisson : recherches en vue de l'établissement de types-modèles. "Division of Chemistry, Dominion Experimental Farms." |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, 1925. |
Auteur / Contributeur | Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940 author. |
Description | 1 online resource (14 pages). |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Slaughtering and slaughter-houses -- By-products. Animal industry -- By-products. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :