Aflatoxins in selected spices, oilseeds, rice and rice products – April 1, 2015 to March 31, 2016 : food chemistry - targeted surveys - final report. : A104-226/2019E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.905748&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Aflatoxins in selected spices, oilseeds, rice and rice products – April 1, 2015 to March 31, 2016 : food chemistry - targeted surveys - final report. |
Variante du titre | Food chemistry - targeted surveys - final report |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Aflatoxines dans les épices, les oléagineux, le riz et les produits du riz – 1 avril 2015 au 31 mars 2016 : chimie des aliments – études ciblées – rapport final. Issued also in HTML format. Includes bibliographical references (page 7). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2019] |
Description | 1 online resource (7 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Aflatoxins -- Toxicology -- Canada. Food adulteration and inspection -- Risk assessment -- Canada. |