Nutrient intakes from food, 2015. : CS82-625/2017001-14830E-PDF
"Carbohydrates, fat and protein are the main sources of energy from food and are essential macronutrients that help our body function properly. Keeping the proportion of total energy intake for each macronutrient within a healthy range is related to a reduced risk of chronic diseases and to a diet that provides adequate amounts of essential nutrients"--Page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.908017&sl=1
Ministère/Organisme | Statistics Canada, issuing body. |
---|---|
Titre | Nutrient intakes from food, 2015. |
Titre de la série | Health fact sheets |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Caption title. Issued also in HTML format. Issued also in French under title: Apports nutritionnels provenant des aliments, 2015. Includes bibliographical references (page 8). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Statistics Canada = Statistique Canada, [2017] ©2017 |
Description | 1 online resource (8 pages) : charts. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Nutrition -- Canada -- Statistics. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :