Nutrient intakes from food, 2015. : CS82-625/2017001-14830E-PDF

"Carbohydrates, fat and protein are the main sources of energy from food and are essential macronutrients that help our body function properly. Keeping the proportion of total energy intake for each macronutrient within a healthy range is related to a reduced risk of chronic diseases and to a diet that provides adequate amounts of essential nutrients"--Page 3.

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publications.gc.ca/pub?id=9.908017&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Statistics Canada, issuing body.
Titre Nutrient intakes from food, 2015.
Titre de la série Health fact sheets
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
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Issued also in French under title: Apports nutritionnels provenant des aliments, 2015.
Includes bibliographical references (page 8).
Information sur la publication [Ottawa] : Statistics Canada = Statistique Canada, [2017]
©2017
Description 1 online resource (8 pages) : charts.
Numéro de catalogue
  • CS82-625/2017001-14830E-PDF
Descripteurs Nutrition -- Canada -- Statistics.
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