Fruit and vegetable consumption, 2016. : CS82-625/2017001-54860E-PDF
"Fruit and vegetable consumption provides an important source of vitamins, minerals and fiber, which may reduce the risk of heart disease and some types of cancer"--Page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.908053&sl=1
Ministère/Organisme | Statistics Canada, issuing body. |
---|---|
Titre | Fruit and vegetable consumption, 2016. |
Titre de la série | Health fact sheets |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Release date: September 27, 2017." Caption title. Issued also in HTML format. Issued also in French under title: Consommation de fruits et de légumes, 2016. Includes bibliographical references (pages 4-5). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Statistics Canada = Statistique Canada, 2017. ©2017 |
Description | 1 online resource (5 pages) : charts. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Nutrition -- Canada -- Statistics. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :