Polycyclic aromatic hydrocarbons in selected foods - April 1, 2018 to March 31, 2019 : food chemistry - targeted surveys - final report. : A104-269/2020E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.917273&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Polycyclic aromatic hydrocarbons in selected foods - April 1, 2018 to March 31, 2019 : food chemistry - targeted surveys - final report. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAP) dans certains aliments - 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : chimie alimentaire - études ciblées - rapport final. Cover title. Includes bibliographical references (page 8). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2020] |
Description | 1 online resource (9 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food contamination -- Canada. Food adulteration and inspection -- Canada. |