Baker.  : Em15-3/40-2023E-PDF

"The first National Conference on Apprenticeship in Trades and Industries, held in Ottawa in 1952, recommended that the federal government be requested to cooperate with provincial and territorial apprenticeship committees and officials in preparing analyses of a number of skilled occupations. Employment and Social Development Canada (ESDC) funds the Red Seal Program, which, under the guidance of the CCDA, develops a national occupational standard for each of the Red Seal trades"--Background, page 4.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.920030&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Employment and Social Development Canada, issuing body.
Canada. Trades and Apprenticeship Division, issuing body.
Interprovincial Standards Red Seal Program (Canada), issuing body.
Titre Baker.
Titre de la série Red Seal occupational standard
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Red Seal Program = Programme Sceau rouge."
"Interprovincial Standard Canada = Norme interprovinciale Canada."
Issued also in French under title: Boulanger-pâtissier/boulangère-pâtissière.
Information sur la publication Gatineau, Quebec : Employment and Social Development Canada = Emploi et Développement social Canada, [2023].
©2023
Description 1 online resource (167 pages) : graphs.
ISBN 9780660475738
Numéro de catalogue
  • Em15-3/40-2023E-PDF
Descripteurs Bakers -- Job descriptions -- Canada.
Occupational training -- Standards -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :