An evaluation of the puncture test as a method for field selection of sweet corn for processing at optimum maturity / Peter W. Voisey. : A58-4/330E-PDF

"The determination of the optimum maturity of sweet corn is critical in the economic production of sweet corn for processing as whole kernel or cream style. A number of workers have investigated several techniques which are summarized below in chronological order"--Introduction, page [1].

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Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Engineering Research Service, issuing body.
Titre An evaluation of the puncture test as a method for field selection of sweet corn for processing at optimum maturity / Peter W. Voisey.
Titre de la série Contribution ; no. 330
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Report 7214."
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa : Engineering Research Service, Research Branch, Agriculture Canada, October 1972.
Auteur / Contributeur Voisey, Peter W, author.
Description 1 online resource (6 pages).
Numéro de catalogue
  • A58-4/330E-PDF
Descripteurs Sweet corn -- Canada.
Maïs sucré -- Canada.
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