Variety cheese in Canada : production and imports / prepared by Agriculture, Fisheries & Food Products Branch, Department of Industry, Trade & Commerce. : Id35-7/1976E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.933099&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Industry, Trade and Commerce. Agriculture, Fisheries and Food Products Branch, issuing body.
Titre Variety cheese in Canada : production and imports / prepared by Agriculture, Fisheries & Food Products Branch, Department of Industry, Trade & Commerce.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition ultérieure Variety cheese in Canada : (1980)
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Le fromage de spécialité au Canada : production et importations.
Digitized edition from print [produced by Innovation, Science and Economic Development Canada].
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa, Canada : Industry, Trade and Commerce = Industrie et commerce, October 1976.
Description 1 online resource (60 pages)
Numéro de catalogue
  • Id35-7/1976E-PDF
Édition [1976 edition].
Descripteurs Cheese industry -- Canada.
Cheese -- Varieties -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :