Variety cheese in Canada : production and imports / prepared by Agriculture, Fisheries and Food Products Branch, Department of Industry, Trade and Commerce. : Id35-7/1980E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.933101&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Industry, Trade and Commerce. Agriculture, Fisheries and Food Products Branch, issuing body.
Titre Variety cheese in Canada : production and imports / prepared by Agriculture, Fisheries and Food Products Branch, Department of Industry, Trade and Commerce.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition précédente Variety cheese in Canada : (1976)
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Le fromage de spécialité au Canada : production et importations.
"October 1976, revised August 1980."
Digitized edition from print [produced by Innovation, Science and Economic Development Canada].
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa, Canada : Government of Canada, Industry, Trade and Commerce = Gouvernement du Canada, Industrie et commerce, August 1980.
Description 1 online resource (66 pages)
Numéro de catalogue
  • Id35-7/1980E-PDF
Édition [1980 edition].
Descripteurs Cheese industry -- Canada.
Cheese -- Varieties -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :