Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - chemistry : mercury in tea, soft drinks and corn syrup. : A104-522/2011E-PDF
"The main objectives of the 2010-11 Mercury Targeted Survey were to: Establish a baseline of information on mercury residues in specific commodities; Continue the sampling and analysis of dried tea and compare with results obtained from the 2009-10 survey to assess year-to-year variability. Investigate the potential that products containing or manufactured using high fructose corn syrup could contain detectable levels of mercury"--Executive summary, page 2.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.937963&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - chemistry : mercury in tea, soft drinks and corn syrup. |
Variante du titre | Mercury in tea, soft drinks and corn syrup |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. "TS-CHEM-10/11-13." Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2010-2011 études ciblées - chimie : mercure dans le thé, les boissons gazeuses et le sirop de maïs. Includes bibliographical references (pages 14-16). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2011] |
Description | 1 online resource (16 pages) : graphs |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Mercury -- Toxicology -- Canada. Food adulteration and inspection -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :