Food Safety Action Plan report : 2012-2014 targeted surveys - chemistry : antimony in selected foods. : A104-587/2014E-PDF
"The main objectives of this targeted survey were to generate additional baseline surveillance data on the level of antimony in beverages, nut and seed butters, condiments, frozen/shelf-stable heat and-serve meals, and processed fruit and vegetable products available on the Canadian retail market, and to compare the prevalence and levels of antimony to previous CFIA (FSAP, NCRMP and Children’s Food Project) reports"--Executive summary, page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.938090&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Food Safety Action Plan report : 2012-2014 targeted surveys - chemistry : antimony in selected foods. |
Variante du titre | Antimony in selected foods |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2012-2014 études ciblées - chimie : antimoine dans certains aliments. Includes bibliographical references (page 11). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2014] |
Description | 1 online resource (11 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Antimony -- Toxicology -- Canada. Food adulteration and inspection -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :