Fruits de mer (le poisson, les crustacés et les mollusques) : un des dix allergènes alimentaires prioritaires / conçu en consultation avec l'Association d'information sur l'allergie et l'asthme, Anaphylaxis...: H164-156/5-2012F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.640710&sl=0
Department/Agency | Canada. Direction générale des produits de santé et des aliments. |
---|---|
Title | Fruits de mer (le poisson, les crustacés et les mollusques) : un des dix allergènes alimentaires prioritaires / conçu en consultation avec l'Association d'information sur l'allergie et l'asthme, Anaphylaxis Canada, l'Association Québécoise des Allergies Alimentaires et la Canadian Society of Allergy and Clinical Immunology. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Other formats | Paper-[French] |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Santé Canada. [2012]. |
Description | 8p.photographies |
ISBN | 978-1-100-99668-4 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Pub. SC : 120127 |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: