Recipes for a taste of Canadian agriculture : A22-504/2013E-PDF
Offers recipes that reflect the diversity of Canada’s cuisine and culture. Recipes for beef, pork, poultry, veal, seafood, and vegetables are created from Canadian products. Each recipe also provides nutritional information.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.697316&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. |
---|---|
Titre | Recipes for a taste of Canadian agriculture |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Autres formats offerts | Papier-[Anglais] |
Note(s) | Incorrect catalogue number (A42-116/2013E-PDF) printed in this publication. |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Agriculture and Agri-Food Canada c2013. |
Description | 32p.photographs |
ISBN | 978-1-100-21814-4 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | AAFC No. 11971E |
Édition | 3rd ed. |
Descripteurs | Cooking Agri-food products Food |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :