Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne : A22-504/2013F-PDF
Comprend des recettes qui reflètent la diversité de la culture et de la gastronomie canadiennes. Les recettes proposées sont à base de produits canadiens – bœuf, porc, volaille, veau, fruits de mer et légumes. La valeur nutritive est par ailleurs indiquée pour chaque recette.
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.641376&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada. |
---|---|
Title | Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Other formats | Paper-[French] |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Agriculture et Agroalimentaire Canada c2013. |
Description | 32p.photographies |
ISBN | 9780662791546 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | No AAC 11971F |
Edition | 3e éd |
Subject terms | Art culinaire Aliment Produit agro-alimentaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: