Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne : A22-504/2013F-PDF

Cover image

Comprend des recettes qui reflètent la diversité de la culture et de la gastronomie canadiennes. Les recettes proposées sont à base de produits canadiens – bœuf, porc, volaille, veau, fruits de mer et légumes. La valeur nutritive est par ailleurs indiquée pour chaque recette.

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.641376&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada.
Title Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Other formats Paper-[French]
Publishing information Ottawa - Ontario : Agriculture et Agroalimentaire Canada c2013.
Description 32p.photographies
ISBN 9780662791546
Catalogue number
  • A22-504/2013F-PDF
Departmental catalogue number No AAC 11971F
Edition 3e éd
Subject terms Art culinaire
Aliment
Produit agro-alimentaire
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: