Normes d'évaluation du persillé pour les carcasses de boeuf et de porc / par S. D. M. Jones et al. : A63-1879/1992F
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.678818&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture Canada. |
---|---|
Title | Normes d'évaluation du persillé pour les carcasses de boeuf et de porc / par S. D. M. Jones et al. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Paper |
Other formats | Electronic-[French] |
Note(s) | Sommaire: Importance du persillé.--Variation du persillé dans la viande.--Évaluation du persillé.--Caractères génétiques et persillé.--Persillé et calories. |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Agriculture Canada 1992. |
Binding | Couverture souple |
Description | 10p. : ill. en couleur ; 23 cm. |
ISBN | 0-662-97238-4 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 1879/F |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: