Normes d'évaluation du persillé pour les carcasses de boeuf et de porc / S.D.M. Jones et W.M. Robertson, S. Talbot.: A63-1879/1992F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800464&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture Canada. Service des programmes de recherche.
Title Normes d'évaluation du persillé pour les carcasses de boeuf et de porc / S.D.M. Jones et W.M. Robertson, S. Talbot.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Other formats Paper-[French]
Note(s) Également disponible en anglais sous le titre : Marbling standards for beef and pork carcasses.
Pub. par : Service aux programmes de recherches.
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Publishing information Ottawa : Agriculture Canada,c1992.
Author / Contributor Jones, S. D. M.
Robertson, W. M.
Talbot, S.
Description 10 p. : ill. en coul.
Catalogue number
  • A63-1879/1992F-PDF
Departmental catalogue number Publication 1879/F
Subject terms Viande
Norme de qualité
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: