Normes d'évaluation du persillé pour les carcasses de boeuf et de porc / S.D.M. Jones et W.M. Robertson, S. Talbot.: A63-1879/1992F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800464&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture Canada. Service des programmes de recherche. |
---|---|
Title | Normes d'évaluation du persillé pour les carcasses de boeuf et de porc / S.D.M. Jones et W.M. Robertson, S. Talbot. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Other formats | Paper-[French] |
Note(s) | Également disponible en anglais sous le titre : Marbling standards for beef and pork carcasses. Pub. par : Service aux programmes de recherches. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. |
Publishing information | Ottawa : Agriculture Canada,c1992. |
Author / Contributor | Jones, S. D. M. Robertson, W. M. Talbot, S. |
Description | 10 p. : ill. en coul. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 1879/F |
Subject terms | Viande Norme de qualité |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: