Le lait, l'aliment par excellence / par Laura C. Pepper ; [version française par C.E. Mortureux]. : A63-1/19-1939F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804782&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. |
---|---|
Title | Le lait, l'aliment par excellence / par Laura C. Pepper ; [version française par C.E. Mortureux]. |
Series title | Bulletin de la ménagère ; 19 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English], [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publication 635, Publié en novembre 1939, Réimpression » Sur la couv. : Service des marchés, Division des produits laitiers. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Milk, the food of foods. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1939. |
Author / Contributor | Pepper, Laura C. |
Description | 24 p. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 635 |
Subject terms | Art culinaire Lait |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: