Les causes des variations dans la richesse de la crème provenant de petits séparateurs . : A13-1/116-1948F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.805101&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Canada. Ministère de l'agriculture. Service des marchés.
Title Les causes des variations dans la richesse de la crème provenant de petits séparateurs .
Series title Circulaire ; 116
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) « Publication 540, Publiée en août 1948, Réimpression »
Sur la couv. : Service des marchés, Division des produits laitiers.
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Publié aussi en anglais sous le titre : Causes of variation in the percentage of fat in hand separator cream.
Publishing information Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1948 (1952 impression).
Description 4 p.
Catalogue number
  • A13-1/116-1948F-PDF
Departmental catalogue number Publication 540
Subject terms Industrie laitière
Crème
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: