Les causes des variations dans la richesse de la crème provenant de petits séparateurs . : A13-1/116-1948F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.805101&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Service des marchés. |
---|---|
Title | Les causes des variations dans la richesse de la crème provenant de petits séparateurs . |
Series title | Circulaire ; 116 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publication 540, Publiée en août 1948, Réimpression » Sur la couv. : Service des marchés, Division des produits laitiers. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Causes of variation in the percentage of fat in hand separator cream. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1948 (1952 impression). |
Description | 4 p. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 540 |
Subject terms | Industrie laitière Crème |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: