La conservation des fruits et des légumes par la congélation / R.W. Arengo-Jones ; [version française par C.E. Mortureux]. : A54-14/12-1937F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.807721&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Canada. Ministère de l'agriculture. Service de l'horticulture.
Title La conservation des fruits et des légumes par la congélation / R.W. Arengo-Jones ; [version française par C.E. Mortureux].
Series title Bulletin technique ; nº 12
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) « Publié en novembre 1937, première impression ».
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Publié aussi en anglais sous le titre : Preservation of fruits and vegetables by freezing.
Publishing information Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, Service de l'horticulture, Division des fermes expérimentales, 1937.
Author / Contributor Arengo-Jones, R. W.
Description 15 p. : ill.
Catalogue number
  • A54-14/12-1937F-PDF
Departmental catalogue number Publication 591
Subject terms Fruit
Légume
Disponibilités alimentaires
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: