La conservation des fruits et des légumes par la congélation / R.W. Arengo-Jones ; [version française par C.E. Mortureux]. : A54-14/12-1937F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.807721&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Service de l'horticulture. |
---|---|
Title | La conservation des fruits et des légumes par la congélation / R.W. Arengo-Jones ; [version française par C.E. Mortureux]. |
Series title | Bulletin technique ; nº 12 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publié en novembre 1937, première impression ». Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Preservation of fruits and vegetables by freezing. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, Service de l'horticulture, Division des fermes expérimentales, 1937. |
Author / Contributor | Arengo-Jones, R. W. |
Description | 15 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 591 |
Subject terms | Fruit Légume Disponibilités alimentaires |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: