La fabrication industrielle de la crème à la glace / par A.H. White. : A54-14/26-1947F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.807827&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Service scientifique. |
---|---|
Title | La fabrication industrielle de la crème à la glace / par A.H. White. |
Series title | Bulletin technique ; 26 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publié en janvier 1947 ». Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Bibliographie : p. 37-38. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, Division de la bactériologie et des recherches laitières, Service scientifique, 1947. |
Author / Contributor | White, A. H. |
Description | 39 p. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 690 |
Edition | Rév. |
Subject terms | Produit laitier Crème Transformation des aliments |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: