La fabrication industrielle de la crème à la glace / par A.H. White. : A54-14/26-1947F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.807827&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Canada. Ministère de l'agriculture. Service scientifique.
Title La fabrication industrielle de la crème à la glace / par A.H. White.
Series title Bulletin technique ; 26
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) « Publié en janvier 1947 ».
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Bibliographie : p. 37-38.
Publishing information Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, Division de la bactériologie et des recherches laitières, Service scientifique, 1947.
Author / Contributor White, A. H.
Description 39 p.
Catalogue number
  • A54-14/26-1947F-PDF
Departmental catalogue number Publication 690
Edition Rév.
Subject terms Produit laitier
Crème
Transformation des aliments
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: