Pourquoi on pasteurise le lait . : A63-1/15-1939F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.807974&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Division des produits laitiers. |
---|---|
Title | Pourquoi on pasteurise le lait . |
Variant title | Notes sur la pasteurisation du lait à la maison |
Series title | Bulletin de la ménagère ; nº 15 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publié en octobre 1939, Réimpression ». Publié aussi en anglais sous le titre : Why pasteurize milk. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Sommaire : Pourquoi on pasteurise le lait -- Notes sur la pasteurisation du lait à la maison / par Dr. E.G. Hood, Chef du Service des recherches laitières. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, Service des marchés, Division des produits laitiers, 1939. |
Author / Contributor | Hood, E. G. |
Description | 8 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 580 |
Subject terms | Salubrité des aliments Lait |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: