Fruits de mer (poisson, crustacés et mollusques) : allergènes alimentaires prioritaires.: H164-156/5-2016F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.814653&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Direction générale des produits de santé et des aliments.
Title Fruits de mer (poisson, crustacés et mollusques) : allergènes alimentaires prioritaires.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Seafood (fish, crustaceans and shellfish): priority food allergens.
Publishing information Ottawa : Santé Canada, 2016.
Description [4] p.
ISBN 978-0-660-05122-2
Catalogue number
  • H164-156/5-2016F-PDF
Departmental catalogue number Pub. : 160013
Subject terms Salubrité des aliments
Allergie
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: