Fruits de mer (poisson, crustacés et mollusques) : allergènes alimentaires prioritaires.: H164-156/5-2016F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.814653&sl=0
Department/Agency | Canada. Direction générale des produits de santé et des aliments. |
---|---|
Title | Fruits de mer (poisson, crustacés et mollusques) : allergènes alimentaires prioritaires. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : Seafood (fish, crustaceans and shellfish): priority food allergens. |
Publishing information | Ottawa : Santé Canada, 2016. |
Description | [4] p. |
ISBN | 978-0-660-05122-2 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Pub. : 160013 |
Subject terms | Salubrité des aliments Allergie |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: