Gluten : un groupe de protéines que les personnes atteintes de troubles liés au gluten devraient éviter : H164-234/2018F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.856145&sl=0
Department/Agency | Canada. Santé Canada. |
---|---|
Title | Gluten : un groupe de protéines que les personnes atteintes de troubles liés au gluten devraient éviter |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Later edition | Gluten : |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publ. aussi en anglais sous le titre : Gluten: a group of proteins that people with gluten-related disorders should avoid Titre de départ. Publ. par : Santé Canada. Publ. aussi en format HTML. |
Publishing information | [Ottawa] : Gouvernement du Canada, 2018. |
Description | [5] p. : ill. en coul. |
ISBN | 9780660264851 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | 180058 |
Subject terms | Gluten--Aspect sanitaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: