Gluten : un groupe de protéines que les personnes atteintes de troubles liés au gluten devraient éviter.: H164-234/2020F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.888087&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Santé Canada, organisme de publication.
Title Gluten : un groupe de protéines que les personnes atteintes de troubles liés au gluten devraient éviter.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Earlier edition Gluten
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Gluten: a group of proteins that people with gluten-related disorders should avoid.
Publié aussi en format HTML.
Publishing information [Ottawa] : Gouvernement du Canada = Government of Canada, 2020.
Description 1 ressource en ligne (5 pages) : illustrations en couleur
ISBN 9780660351582
Catalogue number
  • H164-234/2020F-PDF
Departmental catalogue number 200076
Subject terms Gluten -- Aspect sanitaire.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: