Gluten : un groupe de protéines que les personnes atteintes de troubles liés au gluten devraient éviter.: H164-234/2020F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.888087&sl=0
Department/Agency | Canada. Santé Canada, organisme de publication. |
---|---|
Title | Gluten : un groupe de protéines que les personnes atteintes de troubles liés au gluten devraient éviter. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Earlier edition | Gluten |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : Gluten: a group of proteins that people with gluten-related disorders should avoid. Publié aussi en format HTML. |
Publishing information | [Ottawa] : Gouvernement du Canada = Government of Canada, 2020. |
Description | 1 ressource en ligne (5 pages) : illustrations en couleur |
ISBN | 9780660351582 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | 200076 |
Subject terms | Gluten -- Aspect sanitaire. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: