Les scientifiques étudient la fécule de pomme de terre pour des applications nutritionnelles et industrielles. : A52-137/3-2009F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.900474&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada, organisme de publication.
Title Les scientifiques étudient la fécule de pomme de terre pour des applications nutritionnelles et industrielles.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Scientists study potato starch for nutritional and industrial applications.
Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et Agroalimentaire Canada].
«No. AAC 10853F.»
Publishing information [Ottawa] : Agriculture et Agroalimentaire Canada = Agriculture and Agri-Food Canada, [2008]
©2008
Description 1 ressource en ligne (2 pages non numérotées) : illustrations en couleur
Catalogue number
  • A52-137/3-2009F-PDF
Subject terms Amidon -- Industrie -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: