Prolifération des bactéries et qualité du boeuf au détail / G. Gordon Greer.: A54-8/1984-13F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.902784&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture Canada. Direction générale de la recherche, organisme de publication.
Title Prolifération des bactéries et qualité du boeuf au détail / G. Gordon Greer.
Series title Bulletin technique ; 1984-13F
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Édition numérisée de l'imprimé [fournie par Agriculture et Agroalimentaire Canada ].
Publié aussi en anglais sous le titre : Improved quality of retail beef through control of bacterial spoilage.
Comprend un sommaire en anglais et en français.
Publishing information [Ottawa] : Direction générale de la recherche, Agriculture Canada, 1984.
©1984
Author / Contributor Greer, G. Gordon, 1946- auteur.
Description 1 ressource en ligne (18 pages) : illustrations (certaines en couleur).
Catalogue number
  • A54-8/1984-13F-PDF
Subject terms Bœuf (Viande) -- Qualité.
Bactériologie agricole.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: