Prolifération des bactéries et qualité du boeuf au détail / G. Gordon Greer.: A54-8/1984-13F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.902784&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture Canada. Direction générale de la recherche, organisme de publication. |
---|---|
Title | Prolifération des bactéries et qualité du boeuf au détail / G. Gordon Greer. |
Series title | Bulletin technique ; 1984-13F |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Édition numérisée de l'imprimé [fournie par Agriculture et Agroalimentaire Canada ]. Publié aussi en anglais sous le titre : Improved quality of retail beef through control of bacterial spoilage. Comprend un sommaire en anglais et en français. |
Publishing information | [Ottawa] : Direction générale de la recherche, Agriculture Canada, 1984. ©1984 |
Author / Contributor | Greer, G. Gordon, 1946- auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (18 pages) : illustrations (certaines en couleur). |
Catalogue number |
|
Subject terms | Bœuf (Viande) -- Qualité. Bactériologie agricole. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: