Le boeuf, choix et cuisson / par F.G. Semple.: A63-1/12-1931F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.903814&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | Le boeuf, choix et cuisson / par F.G. Semple. |
Series title | [Bulletin de la ménagère] ; [12] |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Later edition | Le boeuf, choix et cuisson / |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | «Bulletin n° 135.» Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et agroalimentaire Canada]. Publié aussi en anglais sous le titre : Beef, how to choose and cook it. |
Publishing information | Ottawa : Ministère fédéral de l'agriculture, Division de l'industrie animale, 1931. |
Author / Contributor | Semple, F. G., auteur. |
Description | 1 online resource (58 pages) : illustrations. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Cuisine (Bœuf) |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: