Le boeuf, choix et cuisson / par F.G. Semple.: A63-1/12-1931F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.903814&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication.
Title Le boeuf, choix et cuisson / par F.G. Semple.
Series title [Bulletin de la ménagère] ; [12]
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Later edition Le boeuf, choix et cuisson /
Format Electronic
Electronic document
Note(s) «Bulletin n° 135.»
Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et agroalimentaire Canada].
Publié aussi en anglais sous le titre : Beef, how to choose and cook it.
Publishing information Ottawa : Ministère fédéral de l'agriculture, Division de l'industrie animale, 1931.
Author / Contributor Semple, F. G., auteur.
Description 1 online resource (58 pages) : illustrations.
Catalogue number
  • A63-1/12-1931F-PDF
Subject terms Cuisine (Bœuf)
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: