Le boeuf, choix et cuisson / par F.G. Semple.: A63-1/12-1936F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.903921&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | Le boeuf, choix et cuisson / par F.G. Semple. |
Series title | Bulletin de la ménagère ; 12 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Later edition | Le boeuf-- choix et cuisson |
Earlier edition | Le boeuf, choix et cuisson / |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | «Publication 547.» «Réimpression du Bulletin 135.» Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Beef, how to choose and cook it. |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, Décembre 1936. |
Author / Contributor | Semple, F. G., auteur. |
Description | 1 online resource (58 pages) : illustrations. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Cuisine (Bœuf) |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: