La composition du fromage cheddar canadien et du fromage refait / par E.G. Hood et A.H. White.: A12-2/79-1927F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.905611&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | La composition du fromage cheddar canadien et du fromage refait / par E.G. Hood et A.H. White. |
Series title | Bulletin, nouvelle série ; no. 79 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et agroalimentaire Canada]. Publié aussi en anglais sous le titre : The composition of Canadian cheddar and process cheese. Titre de la couverture. Comprend des références bibliographiques. |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, 1927. |
Author / Contributor | Hood, E. G., auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (20 pages). |
Catalogue number |
|
Subject terms | Fromage -- Canada -- Composition. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: