La composition du fromage cheddar canadien et du fromage refait / par E.G. Hood et A.H. White.: A12-2/79-1927F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.905611&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication.
Title La composition du fromage cheddar canadien et du fromage refait / par E.G. Hood et A.H. White.
Series title Bulletin, nouvelle série ; no. 79
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et agroalimentaire Canada].
Publié aussi en anglais sous le titre : The composition of Canadian cheddar and process cheese.
Titre de la couverture.
Comprend des références bibliographiques.
Publishing information Ottawa : Ministère de l'agriculture, 1927.
Author / Contributor Hood, E. G., auteur.
Description 1 ressource en ligne (20 pages).
Catalogue number
  • A12-2/79-1927F-PDF
Subject terms Fromage -- Canada -- Composition.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: