Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire / Ning Wang, Ph. D.: A94-1/2020-4F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.905958&sl=0
Department/Agency | Laboratoire de recherches sur les grains (Canada), organisme de publication. Commission canadienne des grains, organisme de publication. |
---|---|
Title | Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire / Ning Wang, Ph. D. |
Series title | Bulletin technique du Laboratoire de recherches sur les grains |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : Effects of application of food grade mineral oil to peas, lentils and food-type soybeans on quality attributes. Comprend des références bibliographiques (pages [2-3]). |
Publishing information | [Winnipeg] : Commission canadienne des grains = Canadian Grain Commission, [2020] |
Author / Contributor | Wang, Ning, auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (6 pages non numérotées) : graphiques. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Aliments -- Additifs -- Canada. Huiles minérales -- Canada. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: