Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire / Ning Wang, Ph. D.: A94-1/2020-4F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.905958&sl=0

Publication information
Department/Agency Laboratoire de recherches sur les grains (Canada), organisme de publication.
Commission canadienne des grains, organisme de publication.
Title Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire / Ning Wang, Ph. D.
Series title Bulletin technique du Laboratoire de recherches sur les grains
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Effects of application of food grade mineral oil to peas, lentils and food-type soybeans on quality attributes.
Comprend des références bibliographiques (pages [2-3]).
Publishing information [Winnipeg] : Commission canadienne des grains = Canadian Grain Commission, [2020]
Author / Contributor Wang, Ning, auteur.
Description 1 ressource en ligne (6 pages non numérotées) : graphiques.
Catalogue number
  • A94-1/2020-4F-PDF
Subject terms Aliments -- Additifs -- Canada.
Huiles minérales -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: