Enrichir la viande de porc en acides gras oméga-3.: A52-137/5-2009F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.906586&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada, organisme de publication.
Title Enrichir la viande de porc en acides gras oméga-3.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Other formats Paper-[French]
Note(s) «Digitized by the Internet Archive in 2012 with funding from Agriculture and Agri-Food Canada - Agriculture et agroalimentaire Canada.»
Publié aussi en anglais sous le titre : Enriching pork with omega-3 fats.
Titre de départ.
«N° AAC : 10855F.»
Également publiée en version de l'imprimée.
Publishing information [Ottawa] : Agriculture et agroalimentaire Canada = Agriculture and Agri-Food Canada, [2008]
©2008
Description 1 ressource en ligne (2 pages non numérotées) : illustrations
Catalogue number
  • A52-137/5-2009F-PDF
Subject terms Acides gras oméga 3 -- Aspect sanitarie.
Porc (Viande) -- Industrie -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: