Enrichir la viande de porc en acides gras oméga-3.: A52-137/5-2009F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.906586&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada, organisme de publication. |
---|---|
Title | Enrichir la viande de porc en acides gras oméga-3. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Other formats | Paper-[French] |
Note(s) | «Digitized by the Internet Archive in 2012 with funding from Agriculture and Agri-Food Canada - Agriculture et agroalimentaire Canada.» Publié aussi en anglais sous le titre : Enriching pork with omega-3 fats. Titre de départ. «N° AAC : 10855F.» Également publiée en version de l'imprimée. |
Publishing information | [Ottawa] : Agriculture et agroalimentaire Canada = Agriculture and Agri-Food Canada, [2008] ©2008 |
Description | 1 ressource en ligne (2 pages non numérotées) : illustrations |
Catalogue number |
|
Subject terms | Acides gras oméga 3 -- Aspect sanitarie. Porc (Viande) -- Industrie -- Canada. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: