Bactéries pathogènes dans les steaks de bœuf attendris mécaniquement - 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.: A104-354/2019F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928441&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Bactéries pathogènes dans les steaks de bœuf attendris mécaniquement - 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Bacterial pathogens in mechanically tenderized beef steaks - April 1, 2018 to March 31, 2019: food microbiology - targeted surveys - final report.
Comprend des références bibliographiques (page 10).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, octobre 2019.
Description 1 ressource en ligne (10 pages)
Catalogue number
  • A104-354/2019F-PDF
Subject terms Bœuf (Viande) -- Canada.
Bactéries pathogènes -- Canada.
Aliments -- Contamination -- Canada.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: