Poultry and egg statistics . : CS23-015E-PDF
Presents data on the turkey, chicken, stewing hen and egg industries. The topics covered in this study include production and value, disposition, stocks, prices and the per capita consumption disappearance of poultry meat and eggs.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.504928&sl=1
Ministère/Organisme | Statistics Canada. |
---|---|
Titre | Poultry and egg statistics . |
Type de publication | Série |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Note(s) | Issued also in French under title: Statistiques de volaille et oeufs. This product has been discontinued as of August 2012. The latest issue of this publication was: April to June 2012. Data tables are available through CANSIM (free); 003-0018 to 003-0024 at http://www5.statcan.gc.ca/cansim/home-accueil?lang=eng&p2=50 and in the Summary tables section (free). Vol. 1, no. 2-no. 4 not published. Issued by Agriculture Division, Livestock Section. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Statistics Canada, 2005-2012. |
Chronologie | Began with Vol. 1, No. 1, 2004, ceased with Vol. 9, no. 2, 2012. |
Périodicité | Quarterly |
ISSN | 1710-3525 |
Numéro de catalogue |
|
Numéros | 2012 Cliquer pour agrandir
2011 Cliquer pour agrandir
2010 Cliquer pour agrandir
2009 Cliquer pour agrandir
2008 Cliquer pour agrandir
2007 Cliquer pour agrandir
2006 Cliquer pour agrandir
2005 Cliquer pour agrandir
2004 Cliquer pour agrandir
|
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :