Food safety tips on E. coli 0157:H7  : A104-14/2003E

Cover image

This pamphlet is part of a series that provides information and advice on how to prevent the spread of foodborne illness and disease from domestic animals. It covers such topics as kitchen hygiene, food preparation, and storage, and provides facts on specific foodborne bacteria such as E. coli and salmonella.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.648821&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Food safety tips on E. coli 0157:H7
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Canadian Food Inspection Agency 2003.
Reliure Pamphlet
Description 1 folded sheet. : figs. (some coloured) ; 22 cm.
ISBN 0-662-33746-8
Numéro de catalogue
  • A104-14/2003E
Descripteurs Food safety
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :