Sujets similaires

219 résultats pour « Purchasing » trié par ministère/organisme en ordre croissant
  1. 2013 methods-of-payment survey results / by Christopher S. Henry, Kim P. Huynh and Q. Rallye Shen. FB3-4/2015-4E-PDF
    Date :
    April 2015.
    Numéro de catalogue :
    FB3-4/2015-4E-PDF
    ISSN :
    1914-0568
    Ministère/Organisme :
    Bank of Canada.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  2. Audit of contracting processes / Office of Audit and Ethics. CC172-149/2013E-PDF
    Date :
    2013.
    Numéro de catalogue :
    CC172-149/2013E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Nuclear Safety Commission.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  3. Audit report - audit of procurement practices / [by] Audit and Evaluation Directorate. SB4-32/2014E-PDF
    Date :
    April 2014.
    Numéro de catalogue :
    SB4-32/2014E-PDF
    ISBN :
    978-1-100-23348-2
    Ministère/Organisme :
    Library and Archives Canada.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  4. Back bacon and side bacon = Bacon de longe et bacon de flanc. P29-5-032-061-1990-PDF
    Date :
    1990, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-061-1990-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  5. Bread rolls = Petits pains. P29-5-032-004-1988-PDF
    Date :
    1988, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-004-1988-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  6. Bread, fruit and raisin = Pain aux fruits et aux raisins. P29-5-032-002-1988-PDF
    Date :
    1988, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-002-1988-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  7. Bread, white enriched white and whole wheat = Pain blanc, pain blanc enrichi et pain de blé entier. P29-5-032-001-1987-PDF
    Date :
    1987, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-001-1987-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  8. Butter = Beurre. P29-5-032-161-1989-PDF
    Date :
    1989, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-161-1989-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  9. Cake mixes, prepared, complete = Mélanges à gâteau complets. P29-5-032-009-1988-PDF
    Date :
    1988, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-009-1988-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  10. Canned fish / prepared by the Canadian General Standards Board. P29-5-032-143-1991E-PDF
    Date :
    1991, 2014, 2020.
    Numéro de catalogue :
    P29-5-032-143-1991E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian General Standards Board.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF

Pages de résultat

Date de modification :