Farm to fork : FoodNet Canada 2015 results. : HP40-182/2017E-PDF

"Public health and food safety partners working together to identify the primary sources of major enteric pathogens that are contributing to human illness by looking for these common pathogens across the farm-to-fork continuum: food, animal, and the environment"--p. [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.837983&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Public Health Agency of Canada. Infectious Disease Prevention and Control Branch.
Titre Farm to fork : FoodNet Canada 2015 results.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition ultérieure Farm to fork
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: De la ferme à l'assiette : FoodNet Canada résultats de 2015.
Caption title.
Information sur la publication [Ottawa] : Public Health Agency of Canada, 2017.
Description [1] p. : col. ill.
ISBN 978-0-660-08752-8
Numéro de catalogue
  • HP40-182/2017E-PDF
Numéro de catalogue du ministère 170106
Descripteurs Food safety
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :